Segítsetek!

Ki kérhet támogatást?

 

Támogatjuk azokat a szociális és közhasznú intézményeket, amelyeknek célja a Kelet- és Közép-Európa térségében, különösen Magyarországon, Szlovákiában és Romániában élő, szociálisan hátrányos családokból származó gyermekek és fiatalok támogatása, illetve a szükségleteiknek megfelelő körülmények biztosítása.

 

Milyen célokat támogat a VisFontis?

 

Fordulhat hozzánk, ha fiatalokat szeretne támogatni abban, hogy

 jobb lehetőségekkel induljanak neki életüknek

 

  • fejlesszék művészi tehetségüket és szellemi képességeiket

  • értelmesen töltsék el szabadidejüket

  • önálló és tartalmas elfoglaltságot találjanak

  • fejlesszék kreativitásukat

 

Mire nem nyújtunk támogatást?

 

Kizárólag a projektköltségeket tudjuk biztosítani, meglévő infrastrukturális és üzemeltetési költségeket, az általános személyi és marketingköltségeket azonban nem, ha nem állnak szoros összefüggésben a kérelem tárgyát képező projekttel.

 

Nem támogatunk politikai pártokat és velük kapcsolatban álló szervezeteket. Magánszemélyek támogatására sincs módunk.

 

Kétlépcsős kérelmezési eljárás


A támogatási kérelmek elbírálása két lépésben történik. A formanyomtatvány útján benyújtott kérvény alapján a VisFontis elnöksége eldönti, hogy a projekt alkalmas-e a támogatásra. Amennyiben feltételezhető, hogy igen, a kérelmezőt írásban felkérjük arra, hogy ismertesse részletesen a projektet. E részletes leírás alapján döntjük el, hogy lehetőség van-e a támogatás biztosítására.

​A kérelmezés menete

 

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és írja le legfeljebb 3000 karakterben (szóközzel együtt) a kérelem tárgyát képező projektet. Bizottságunk döntését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot.