A bódvalenkei karatékák kalandjai a szilvásváradi edzőtáborban

A VisFontis támogatásának köszönhetően a bódvalenkei Shotokan Karate Egyesület 8 kis karatékája egy 3 napos edzőtáborban vehetett részt Szilvásváradon a Lipicai Hotel kempingjében.

Az edzőtábor napjai nagyon változatosan teltek. Első nap például Durda Tamás feketeöves mester tartott kemény edzést a gyerekeknek, második nap pedig egy különleges edzésben lehetett részük, hiszen több válogatott versenyzővel edzhettek együtt és leshették el a karate trükkjeit.
A szabadidős programok palettája szintén rendkívül széles volt, hiszen a gyerekek kikapcsolódhattak az egri strandfürdőben, valamint egy kis természetjáró túrán i srészt vettek a Szalajka völgyben, ahol megcsodálhatták a Bükk-hegység természeti látványosságait. Ezen kívül egy karate-kvíz során elméleti tudásukat is összemérhették, buzgón fejtették meg a karate világával, a japán kultúrával és a harcművészetekkel kapcsolatos kérdéseket, a legjobbakat természetesen ajándékkal jutalmazták.

A Shotokan Karate Egyesület edzője, Lázi József az egész egyesület, valamint a gyerekek nevében is szívből köszöni a VisFontis segítségét.

 

„Támogatásukkal lehetővé tették a mélyszegénységben élő gyerekek számára az edzőtábor megszervezését és így esélyt adtak a gyerekeknek a kikapcsolódásra, a tapasztalat- és motivációgyűjtésre. Hiszen mi más szolgláhatna nagyobb inspirációval, mint látni ahogy a „nagyok” edzenek. Az ilyen élmények segítenek nekik annak megértésében, hogy a siker kulcsa a kitartásban és a kemény munkában rejlik,” mondta a büszke edző.

Nagyon örülünk, hogy ilyen feledhetetlen élménnyel gazdagíthattuk a bódvalenkei karatékák életét és kivánjuk, hogy minél több sikert érjenek el imádott sportjukban.

Trainingscamp