A VisFontis hangszerekkel támogatta a tehetséges fiatal zenészeket

A VisFontis alapítója, Ottrubay Ágnes két újonnan beszerzett hangszert adhatott át a Snétberger Zenei Tehetség Központ részére az április 3-án Budapesten megrendezett nagy zárókoncert alkalmával.

Számos nagylelkű adományozó segítségével a VisFontis két új hangszer finanszírozásával támogathatta a zenei központot. Az idei zárókoncert egyik csodálatos pillanata volt, amikor a VisFontis alapítója, Ottrubay Ágnes ünnepélyesen átadta a hangszereket a Snétberger Zenei Tehetség Központ számára. A két diák, Sándor Norbert és Fehér Elemér, valamint mentoruk, Snétberger Ferenc, nagy örömmel vették át az új gitárt és klarinétot.

A tehetséget nem hagyhatjuk elveszni!

Snétberger Ferenc zenész egy nagy álmot valósított meg a zenei tehetség központ létrehozásával: egy zeneiskola a gyerekek és fiatalok számára, ahol a zenei tehetségek támogatásban részesülnek. Származástól és szociális háttértől függetlenül. A Snétberger Központ évente körülbelül 60 fiatal zenei tehetségnek nyújt támogatást. Egy zeneiskola látogatása, részvétel a zeneórákon, egy saját hangszer, ezek mind olyan dolgok, amelyeket a családok többsége anyagi szempontból nem engedhet meg magának. A Snétberger Zenei Tehetség Központban az év tizenkét hetében közösen próbálnak, zenélnek és énekelnek  a gyerekek és fiatalok. Az évet mindig egy ünnepélyes koncerttel zárják.

Nagyon örülünk, hogy ilyen tehetséges fiatal zenészeket támogathatunk, nagyon sok zenekedvet kívánunk és természetesen sok sikert a zenei karrier megvalósításához!