A kis „igazgyöngyök” karácsonya

„A hét adventi akciója” c. rovatunk lassan a végéhez ér, adventi történeteink sorát a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány rendkívül tehetséges és kreatív gyerkőceivel zárjuk.  Különösen nagy örömünkre szolgál, hogy a Remény Kis Emberei által szervezett és a VisFontis által is támogatott karácsonyi cipősdoboz akció egyik támogatottja az Igazgyöngy Alapítvány, hiszen így egy akción belül a VisFontis két partnerszervezete is segítséghez jut.

L. Ritók Nóra, az alapítvány igazgatója a hátrányos, mélyszegénységben élő gyerekek alapfokú művészeti oktatásában, személyiségfejlesztésében látja az alapítvány célját, amelyre az év minden napján különös hangsúlyt fektet, nem kevésbé karácsony közeledtével. A művészeti foglalkozásokon olyan karácsonyváró légkörben tevékenykedhetnek a gyerekek, amelyre otthon nincs lehetőségük.   

 

Vízfesték, színes ceruza, mézeskalács, karácsonyfadíszek és persze sok-sok gyerek, akiknek fantáziája nem ismer határokat. Ezekkel a szavakkal jellemezhetnénk az Igazgyöngy Alapítványnál zajló adventi készülődést. Az apró kezek nem állnak meg, minden perc kreatív alkotással telik. Az eredmény pedig magáért beszél, páratlanul gyönyörű színes rajzok, szívvel-lélekkel készített karácsonyi üdvözlőlapok, gondosan díszített mézeskalácsok...

 

 

A VisFontis nevében ezekkel a csodaszép rajzokkal és a kis igazgyöngyök karácsonyi üdvözletével kívánunk Önöknek szeretetben, egészségben gazdag, áldott karácsonyi ünnepeket!

1/5