Edzőtábor és egyben nyaralás

A edzőtáborban való részvétel elengedhetetlen egy sportoló életében. A VisFontis segítségével a Shotokan Karate Egyesület idén is megszervezhette edzőtáborát a bódvalenkei karatékák számára.

Mivel otthon gyakran hiányoznak az alapvető tisztálkodás feltételei, a Bükkszékre való indulás előtt tisztálkodási csomagot osztottak ki a fiúk között: tusfürdőt, sampont, törölközőt, fogkrémet, fogkefét. Az táborban újonnan résztvevőknek pedig megfelelő edzőruhát is biztosított a VisFontis.

A srácok nagyon sokat dolgoztak és tanultak ezalatt a négy nap alatt. Az edzéseken vendégedzők is résztvettek, többek között a világbajnoki címmel büszkélkedhető Tóth Dzsenifer is. Ez természetesen hatalmas motiváció volt a fiúk számára, hiszen láthatták, mi mindent érhet el az ember kemény munkával,” mesélt a táborról az edző, Lázi József.

Az edzések fáradalmait a Salvus fürdőben, valamint a Bükk hegységbe tett kirándulások során pihenhették ki. „Ez nemcsak egy edzőtábor volt a fiúk számára, hanem egy nyaralás is, a nyári szünidő egyetlen nyaralása. Szívből köszönjük a VisFontisnak, hogy lehetővé tették a fiúk számára ezt az élményt,” köszönte meg a támogatást az edző.

1/7