A VisFontis támogatást kapott a Vokal-Sommer.Akademie-től

A Vokal.Sommer.Akademie idei jótékonysági S(w)ingin‘ Rockin‘ Summer koncertjének teljes bevétele a VisFontis javára íródott. A Vokal.Sommer.Akademie szervezője, Johann „Jonny“ Pinter és Susanne Schmid, egy 4.500,- euró értékű összeget adott át a VisFontis elnökének, Ottrubay Ágnesnek.

 A VisFontis a gyerekek és fiatalok életkörülményeinek javítását segíti, esélyt nyújt számukra a fejlődéshez és a későbbi önálló élethez.

„Tehetségeket támogatni, örömet okozni az embereknek a zene által, ez a Vokal.Sommer.Akademie komcepciója és ez jómagam is irányadónak tartom az életben. Ezzel az adománnyal kétszeres örömet okozunk, egyrészt a gyerekeknek, akik ezt igazán megérdemlik, másrészt saját magunknak,“ magyarázza Jonny Pinter, hogy miért éppen a VisFontist lett  jótékonysági projektjük idei  kiválasztottja.

 

„Nagyon hálásak vagyunk, hogy a Vokalsommerakademie VisFontisnak nyújtott támogatásásért. Az adománnyal projektpartnereinket fogjuk támogatni és biztosan a legjobb helyre kerül majd“, köszönte meg az adományt Ottrubay Ágnes.

Vokal Sommer Akademie(c) Cornelia Fenz-1