Határon átívelő nyári tábor

A HA-JÓ Egyesület nyári táborában nemcsak egész Magyarországról érkező fiatalok vettek részt, hanem első alkalommal a szomszédos Szlovákiából is érkeztek diákok. 

 

A rimaszombati alapiskola nyolc diákja egy szép és tapasztalatokkal teli időt tölthetett el a tarjáni gyerektáborban. Lehetőségük volt részt venni a szakpszichológiai párbeszédekben, a Jiu Jitsu és hastáncprogramokon, meglátogatták a Geocsodák Házát és csodaszép mandalákat rajzoltak. Klaudia még különdíjat is kapott különleges mandalájáért.

„Nagy köszönettel tartozunk Holtai Gábornak, a HA-JÓ Egyesület vezetőjének, amiért ilyen tökéletesen megszervezte a tábort, valamint a VisFontis Egyesületnek nagylelkű támogatásáért! Diákjaink számára ez egy erendkívüli élmény volt!“ köszönte meg az együttműködést Angyal László, a rimaszombati alapiskola tanára, aki már évek óta együtt dolgozik a HA-JÓ Egyesülettel és falujából rendszeresen hord szociálisan hátrányos helyzetű gyerekeket és fiatalokat a HA-JÓ Egyesület éjszakai sportbajnokságaira.

1/5