Éremeső a bódvalenkei Shotokan Karate Egyesület számára

A bódvalenkei karatékák rendkívüli sportsikerrel zárták az óévet és újult erővel indítják a 2017-es évet. Az ő sikerük a mi sikerünk is, hiszen a VisFontis anyagi juttatással támogatja a karate edzéseket, valamint az egyesület tagjainak versenyeken való részvételét.

​​

A Shotokan Karate Egyesület fiatal sportolói az elmúlt hónapokat intenzív edzéssel és felkészüléssel töltötték, így készültek a nagy megmérettetésre. Edzőjük, Lázi József fizikailag és mentálisan egyaránt felkészíti tanítványait. Beszélgetéseket folytat velük az iskolai és a mindennapi élet problémáiról és megpróbálja fejleszteni és erősíteni a fiatalok kommunikációs készségeit.

 

2016 decemberének végén a fiatal sportolók részt vettek az Egerben megrendezett országos karatebajnokságon. A kemény munka meghozta gyümölcsét, a Shotokan Karate Egyesület karatékái összesen 4 ezüstéremmel és 2 bronzéremmel tértek haza. Ez azonban sokkal többet ér számukra puszta éremnél, elismerést, motivációt és ösztönzést jelent, hogy a jövőben még keményebben dolgozzanak. Nem kell soká várniuk, hogy újra tatamira léphessenek, hiszen februárban és márciusban újabb versenyek várnak rájuk.