A jókedv garantált a tarjáni táborban!

A HA-JÓ Egyesület nyári táborában a 14 és 24 éves kor közötti 30 résztvevő számára naponta garantált volt a szuper program.  A programok egyik csúcspontját jelentette a  Geocsodák Házában tett látogatás, ahol a résztvevők a környék csodálatos élővilágával ismerkedhettek meg.      

 

Esténként közös sportbajnokságokat szerveztek, asztalifociban és dárcban mérhették össze erejüket. A versenyek során erős az összetartás és a közösségi szellem volt érezhető a fiatalok között.

A tábor résztvevőivel professzionális pszichológusok foglalkoztak, akik különböző élethelyzetekre igyekeztek felkészíteni a fiatalokat. Pszichológiai edzések formájában olyan témákat dolgoztak fel, mint a bizalomépítés, kölcsönös támogatás, a testi és a lelki harmónia jelentősége, valamint azzal is foglalkoztak, hogyan lehet elkerülni az olyan rossz tapasztalatokat, mint a függőség felismerése vagy hogy bizonyos helyzetekben hogyan mondjunk nemet. A résztvevők és a pszichológusok kellemes környezetben megfelelő bánásmóddal közelítették meg a témákat és értékes pillanatokat éltek át együtt.  

1/11