Élménynap Bódvalenkén!

A VisFontist több projekt is köti Bódvalenkéhez. Több éve támogatja a Shotokan Karate Egyesületet, valamint tanulási segítséget is nyújt, ugyanis havonta állja a helyi tanoda működési költségeit.

Néhány nappal ezelőtt a VisFontis elnöke, Ottrubay Ágnes és a szervezet segítő munkatársa, Schneider Erika egy vidám napot töltöttek el a karatésokkal, a tanoda önkénteseivel és diákjaival.

Ottrubay Ágnes lelkesen mesélt a fiatal önkéntesek munkájáról és szolgálatkészségéről: „Az önkéntesek hihetetlenül elszántak. 6 órát utaznak vonattal, hogy hétvégén házról házra járjanak és meglátogassák a bódvalenkei gyerekeket, játszanak és tanuljanak velük. Feláldozzák a szabadidejüket azért, hogy rászoruló gyerekeken segítsenek. Ez példaértékű!”

A tanodás diákok szülei is ott voltak, a látogatókkal közösen gulyáslevest főztek ebédre. A délután pedig határtalan és vidám játékkal, na meg csokoládézással telt.

„Ez tényleg egy élménynap volt! A gyerekkacaj újult energiával töltött fel minket . Azzal a meggyőződéssel utazhattunk haza, hogy nagyon fontos, amit csinálunk!” fejezte be élménybeszámolóját Ottrubay Ágnes.

1/8