Egy maréknyi kedvesség cipősdobozba csomagolva…

 

A Szűcs Balázs atya vezetésével működő Remény Kis Emberei Egyesület idén is megszervezi hagyományos akcióját, az ún. „karácsonyi cipősdoboz akciót.

A gyűjtőakció során a gondosan összeállított, kidíszített és ajándékokkal teli csomagokat még az ünnepek előtt elszállítják a magyarországi és határon túli nehézsorsú, árva gyerekeknek, gyermekotthonoknak. A Remény Kis Emberei delegációja a múlt hétvégén Kárpátalján és Erdélyben járt, ahol több száz csomagot osztottak szét.

 

A következő különítmény Délvidékre indul, ahol szintén számos nehéz sorsban élő család és gyermek várja izgatottan a cipősdobozokat. A felajánlásoknak köszönhetően idén mintegy 1500 cipősdoboznyi „meglepetést” tudnak szétosztani a rászorulók között.

A gyűjtőakcióból a VisFontis is kivette a részét és 100.000 HUF anyagi támogatással hozzájárult ahhoz, hogy az olyan gyermekeknek is kerüljön valami a fa alá, akiknek különben a szeretet ünnepe is nélkülözéssel telne.

Az egyszerű cipősdobozok így szeretteljes ajándékcsomagokká válnak, amelyekkel örömet okozhatunk és mosolyt varázsolhatunk a gyermekek arcára.

1/5