Egy kollázs az Inner Wheel Club Wien Nordost számára köszönetképp a nagylelkű segítségükért

 

Köszönetet nemcsak szavakkal mondhatunk, hanem különböző módon is kifejezhetjük hálánkat. A csobánkai „Szövetség az életért nyári tábor” résztvevői mindezt egy fotókollázs formájában tették meg.

 


Az Inner Wheel Club Wien Nordost tagjai az idei évben szervezett jótékonysági est teljes bevételét a VisFontis-ra ruházták át. Az adomány ezzel megbízható kezekbe került, a VisFontis magyarországi projektpartnere, az Egyesület a Remény Kis Emberei Közösségért számára továbbította az összeget, akik a „Szövetség az életért nyári tábor” szervezésére használták fel azt. A táborban összesen 650 gyermek vett részt a Kárpát-medence négy országából. Egy csodaszép és egyedülálló élmény volt ez a gyermekek számára, akik köszönetképp egy csodálatos fotókollázst állítottak össze támogatóik számára.
A fénykép az átadás pillanatait mutatja, Ottrubay Ágnes valamint az Inner Wheel Club Wien Nordost elnökei, Veronique Dorda és Ceja Gregor-Hu körében. A hölgyek számára rendkívüli örömet jelent, hogy betekintést nyerhetnek az általuk támogatott tábor szép pillanataiba.

 

Köszönjük szépen a támogatást!