Hastánc és Jiu Jitsu a HA-JÓ egyesület salgótarjáni nyári táborában 

A HA-JÓ Gyermek-és Ifjúságsegítő Egyesület a VisFontis egyik új projektpartnere. A HA-JÓ egyesület ésszerű szabadidős tevékenységeket és professzionális pszichológiai tanácsadást kínál a fiataloknak, főként a drog-és egyéb függőségek megelőzésének területén.    

 

2017. június 30. és július 2. között az egyesület egy nyári tábort szervezett a fiatalok számára Salgótarjánban. A VisFontis anyagi támogatásával jelentős mértékben hozzájárult a tábor megvalósításához.

Tiszteletbeli kolléganőnk, Schneider Erika egy rövid időre szintén a tábor résztvevőjévé válhatott. „Teljesen lenyűgöz az a profi szaktanácsadás, amit itt nyújtanak a fiatalok számára. Körültekintően és tapintatosan térnek ki minden egyes résztvevő igényeire, problémáira. A résztvevők többsége fiatal kora ellenére elképzelhetetlenül nehéz helyzeteket élt át,” meséli Erika mély meghatódással.

„De játékból, sportból és vidámságból sem volt hiány. A hastáncot és a Jiu Jitsu edzést inkább meghagytam a tábor résztvevőinek,” mondja Erika nevetve.

1/5