Régebbi rendezvények

2018.11.23

Rundschau 2018 a kismartoni Esterhazy-kastély Haydn-termében

2018 év vége közeledtével a VisFontis egy visszatekintésre invitálta meg barátait és támogatóit, hogy bemutassa az elmúlt év projektjeit és partnereit.

A VisFontis az elmúlt években 4 országban 18 projektpartner több mint 80 projektjét támogatta, amivel több, mint 3.200 gyereknek és fitalnak nyújtott segítséget.

Az estén Ferry Janoska zenei vezetésével a VisFontis öt zenei ösztöndíjasa mutathatta be tehetségét.

 

2017. 11. 3., 17:00

A VisFontis első jótékonysági képkiállítása

A VisFontis Egyesület olyan szervezeteket támogat, amelyek hátrányos helyzetű gyerekek támogatásával foglalkoznak a közép-és kelet-európai térségben. A román határhoz közel fekvő berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány már a kezdetektől a VisFontis projektpartnere. Az alapítvány művészeti képzést nyújt a gyerekeknek és fiataloknak, származástól és szociális háttértől függetlenül és perspektívákat nyit meg számukra egy élhetőbb élet felé. 

1/19
1/33

S(w)ingin' Rockin' Summer Vol. 2 & Guests

A gyakorlott énekesekből álló Vokalsommerakademie Rock & Pop S(w)ingin‘ Rockin‘ Summer Kórus-Workshopja július 31-én egy méltóságteljes jótékonysági koncerttel ért véget az Esterházy-kastélyban. Az idei évben a jótékonysági koncert teljes bevétele a VisFontis szervezet javára íródik.

1/18

2017. 05. 12., 19:00

VisFontis: Jótékonysági est

„Egy kirándulás minden gyermek számára”

mottó alatt a kismartoni Esterházy kastélyban

A VisFontis élménydús és nagyon fontos hónapokra tekinthet vissza, amelyeket számos sikerélmény, új tapasztalat, kihívás és mindenekelőtt inspiráló pillanatok gazdagítanak.

Megalapítása óta a VisFontis több mint 1.000 gyermeket és fiatalt ajándékozott meg új élményekkel, tapasztalatokkal és örömteli pillanatokkal. 

  

 

1/17

„A tolerancia nem ismer határokat“ volt a mottója a VisFontis Egyesület október 9-i, a kismartoni Esterházy-kastélyban megrendezett, első jótékonysági estjének is. Az est folyamán számos, gyerekekkel és fiatal felnőttekkel foglalkozó szervezetnek nyílt lehetősége bemutatkozni a a széles nyilvánosság előtt.

1/19