A VisFontis anyagi jutattással támogatta a bódvalenkei karate egyesületet

 

Bódvalenke fiataljai már 5 éve sajátíthatnak el különböző karate technikákat egy tapasztalt edzőtől. Az edzés költségeit 2014-ig a HEGYEM (Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom) finanszírozta. A juttatások csökkentése után azonban a bódvalenkei „Shotokan Karate Egyesület“ csak részben tudott hozzájárulni az edző költségeihez.

 

Pásztor Eszter és egyesülete célul tűzte ki, hogy segít a gyerekeknek sportkarrierjük beteljesítésében. Azzal a kívánsággal fordult a VisFontis-hoz, hogy támogassuk a „Shotokan Karate Egyesületet", hogy az továbbra is finanszírozni tudja az edző és a versenyek költségeit.

 

A VisFontis-nak sikerült teljesíteni ezt a kívánságot és így a bódvalenkei gyerekek továbbra is hódolhatnak kedvenc sportáguknak, a karaténak és kibontakoztathatják tehetségüket. Bódvalenkén 15-20 gyerek látogatja rendszeresen az edzéseket, versenyeken vesznek részt és lelkesen osztják meg velünk sikereiket.

 

A fotók betekintést nyújtanak az edzésekbe, valamint láthatjuk a győztesek boldog és az edző büszke tekintetét. Sok kitartást és további sok sikert kívánunk!