Találkozás a bódvalenkei gyerekekkel


A VisFontis támogatásban részesítette a bódvalenkei karate egyesületet. A szervezet elnöke, Ottrubay Ágnes személyesen is megtekinthette az egyesület munkáját és az edzéseket.

„Rendkívüli örömmel tölt el, hogy láthattam, milyen buzgón edzenek a gyerekek,” mesélt bódvalenkei útjáról hazatérve Ottrubay Ágnes.

A karate edzéseken 30 diák vesz részt rendszeresen, közülük négyen sikeresen letették az első övvizsgájukat. Rendszeresen vesznek részt versenyeken, ahonnan szinte mindig éremmel térnek haza.


A VisFontis támogatásának köszönhetően a bódvalenkei karatékák egy rendkívül elszánt és példamutató edzőtől sajátíthatják el a karate rejtelmeit. A fekete öves edző nemcsak a technikákat és fogásokat tanítja meg a gyerekeknek, hanem kellő motivációval is ellátja őket. Sikeres és elismert sportolókat hoz a faluba, akiknek a példáján a gyerekek megtapasztalhatják, hogy kemény munkával és kitartással milyen messzire is juthat az ember. Az edzések lefolyása sem mondható mindennapinak, hiszen mindig egy sétával keződnek a faluban, ezt követi a bemelegítés, majd egy óra kőkemény munka.


További sok sikert kívánunk!